"Terhesnek lenni és szülni olyan, mint egy kanyargós hídon átkelni. Az úton lehetnek segítőid, de Neked kell áthaladni rajta."

Rólam

 

Szia, Zsuzsi vagyok!

 

Örülök, hogy itt vagy-kedves Nő, Lány, Asszony!

 

 A várandósságom egy igazi utazás volt, sok könnyel és örömmel vegyítve. Úgy éreztem, szükségem van egy „már szült” nőre, akiben megbízhatok és támaszt nyújt majd szülésemkor. Bár nagyon sok könyvet elolvastam, jártam várandós jógára mégis azt kell, hogy mondjam a dúlai segítség nélkül nem lettek volna ilyen csodálatosan szép, erőt adó, orvosi beavatkozás nélküli szüléseim.

Éreztem, hogy ez egy nagyon fontos esemény egy nő életében, amelyből aztán egész életünkben táplálkozunk.

Azt éreztem, én is útkísérő/ dúla szeretnék lenni, aki úgy és ott segít, ahogy és ahol kell, akár érzelmi, fizikai értelemben, akár információk szintjén.


Két kislányom háborítatlan születése nagyon sok mindent megszült bennem is. Ők a legnagyobb tanítóim, segítőim nagyon hálás vagyok Nekik. A szülés nagyon sok csatornát megnyitott bennem, melyek előtte teljesen zárva voltak- ilyen pl. a kreativitás, azóta nagyon szeretek festeni, rajzolni, főzni, alkotni. 

 

2013. elején DONA (Amerikai dúlaszervezet, Magyarországon a Magyar Dona Dúla Szövetség ) dúla lettem, az itt végzett dúlák általában a szülésnél segítenek. Azt gondoltam, ahhoz, hogy a szülések minősége javuljon, segíteni kell a nőket abban, hogy bízzanak a saját erejükben, hiszen szinte mindenki képes szülni.

 

Ezért én egyedi szülésfelkészítést tartok, ahol bátorítom a nőket arra, hogy a felkészülés (2 napos elvonulás) során merjenek mély tapasztalatokat szerezni és gazdagodni, fejlődni az alábbi témákban: szexszel/testünkkel való kapcsolatunk, párunkhoz való kapcsolódásunk, saját női erőnkhöz való viszony, mert úgy gondolom, a várandósság során ezek a legfontosabb témák, melyekben harmóniát kell teremteni ahhoz, hogy készen álljunk a szülésre.

 

 

 

Elkezdtem módszereket kutatni és rátaláltam a WATSU-ra, a szabad kreatív táncra (újra), a csodálatos ayurvédikus babamasszázsra és a dúlaságra.

Elfelejtünk lecsendesedni, vagy örülni a kisebb dolgoknak is. 

 

 

Segítek Neked megtalálni újra nőiséged, önmagad, és a várandósságodat is örömmel támogatom módszereimmel, hogy SAJÁT MAGAD is fontos maradj. Ha úgy érzed támogatásra szorulsz, stresszes életmódot folytatsz, szinte fojtogat a sok elvárás keress, várlak szeretettel! 

 

Várlak szülésed után a gyermekágyas időszakban is, mint dúla, aki a frissen szült nő anyja is- különleges, ősi módszerekkel segítelek, ahogyan évszázadokon át támogatták a nőket. Az Ayurvédikus szemlélet egy csodálatos életbölcsesség, amely az egészségmegőrzésre és betegség megelőzésre fókuszál.

 

A szülés utáni időszakban minden nőnek speciális érzelmi és fizikai támogatásra van szüksége. Manapság ez a tudás kiveszőben van, és csak azt vesszük észre, milyen sokan lesznek depressziósak.

 

Vajon miért érzi rengeteg nő kimerültnek és túlterheltnek magát ebben az időszakban? Gyere el és segítek Neked is!

 

Misszióm

Minden nő élhessen teljes, egészséges, boldog életet.

 

Speciális területeim:

Ayurvédikus babamasszázs-harmónikus Anya-baba kapcsolatért

Gyermekágyas időszak segítése- érzelmi, fizikai szinten

Vízirelaxációval a stresszmentes mindennapokért


Szakmai hátterem:

 DONA International- szüléstámogató dúla, szoptatási ismeretek

 Ayurvédikus babamassszázs oktató

 NLP képzés

 Szakrális Várandósság online tréning

 WATSU I. - vízirelaxációs képzés

 rengeteg sok önismereti munka, képzésen való részvétel

 

 

 

Válassz egyéniségedhez és igényednek megfelelő csomagot: