Az első nyelv amit beszélünk: az érintés." Stephen Gaskin

Ölelő Anya-baba

olelo_csomag.png

Gyakori hangulatváltozásaid vannak, és úgy érzed nem tudsz mit kezdeni babáddal?

Hasfájós, és inkább természetes módszereket alkalmaznál?

Megünnepelnéd  a szülésed?

Vagy inkább szelíden feldogoznád?


Segítek.


A csomag tartalma: 

 

Anya-baba ünneplő és bezáró rituálé (1,5 óra)

 

Régebben a nők a szülés után is segítették egymást, a frissen szült nőt masszírozták, ünnepelték. Manapság ez kiveszőben van, én azt szeretném, hogy legyen lehetőséged megünnepelni a szülést, másrészt önmagadat. A szülés során a tested és lelked megnyílik, a test, amely eddig hordozta a gyermekedet, hirtelen üressé válik. Én abban segítek, hogy lelkileg, fizikailag is támogassalak az újra bezáródásban egy ünnepi rituálé során, amelyet közvetlenül a szülés után alkalmazok.

Itt TE vagy a középpontban, nem a baba, akit úgyis mindenki ünnepel.

 

A első lépésben tested minden porcikáját megáldom és egy szertartás alkalmazásával, melyhez finom sálakat alkalmazok ténylegesen be is zárom finoman testrészeidet.

 

Ez után pocakösszehúzó pakolást alkalmazok, melyhez természetes alapanyagokat és 100%-ban hidegen sajtolt olajat használok és természetes fűszereket: pld gyömbért.

A pakolás után a testet teljesen körbeölelő és tartó haskötöző kendőt tekerek. 

Ez egy tradícionális Malájziából származó haskötöző (Bengkung belly bind) módszer kifejezetten a szülés utáni periódusra készítették, hogy egy erős állandó 360°-os megtámasztást adjon a hasi területnek.

 

Miért hatásos?

 

  • Elsősorban arra való, hogy a csípő és a has visszanyerje eredeti méretét, alakját.
  • A szétvált egyenes hasizmot (rectus diastasis) összehúzza, ez a fokozott hasűri nyomásesetén szokott kialakulni.
  • Megóv a hátfájdalamtól- a sálat állva és ülve is csak egyenes derékkal tudod viselni, ugyanakkor egész nap megtámaszt.
  • A test érzeted sokkal hamarabb visszanyered, ezáltal hamarabb érzed újra nőies formád.
  • Csodaszép és egyszerű viselni.

 

"A lábaimtól a fejem búbjáig megáldotta a testem részeit én csak feküdtem csukott szemmel, hallgattam szavait és folytak a könnyeim. Az örömtől, a meghatottságtól, a megkönnyebbüléstől, a hálától... egy korszak lezárásban segített. Közel 3 hete szültem, és „elengedtem a várandósságot”. Elengedtem, hogy többször a szülést, ezt a fájdalmas csodát nem élem meg, és üdvözöltem az „új” életem, ahol „csak” anya, feleség és nő vagyok. A lelki mellett természetesen a testi összezáródást is megtapasztaltam. A gyermekágyas tünetek finomodtak, a testem is búcsúzik a várandósság élményétől" Kriszta

 

"Bárcsak hamarabb hallottam volna erről a csodáról, akkor nem egyedül kellett volna feldolgoznom szülésemet, és hamarabb újra harmóniába kerültem volna önmagammal." Beáta


Ayurvédikus babamasszázs oktatás

3 óra-alkalmanként 1 óra

 

Rendszeres alkalmazásával megszűntethető a hasfájás, sokat segít a babamasszázs a kezdeti baba-mama kapcsolatot harmónikusabbá tenni, segít benneteket abban, hogy jobban megértsétek babátok szükségleteit, oldja a gyermekágyas hangulatváltozásokat és egy csodálatos életmód, az ayurvéda ősi világába is betekinthettek.

 

Vízirelaxáció

szülés élményt oldó, feldolgozó (1 óra)

Előtte: Szülés élmények megbeszélése-kibeszélő tea szeánsz (1óra)

 

A biztonságot nyújtó karok ölelésében, súlytalanul lebegve, mély bizalmi kapcsolat alakul ki adó és kapó között, mely mentes minden elvárástól, függőségtől, ezáltal megtapasztalható a feltétel nélküli elfogadás, a teljes ellazulás élménye.

 

"Sok mindenre rámutatott a saját működésemmel kapcsolatban - mennyire nem tudom magam elengedni, ha akarom sem reagál a testem úgy, ahogy szeretném- már az is megfordult a fejemben hogy velem ez nem működik. Aztán amikor ezeket az önfrusztráló gondolatokat elengedtem, akkor sikerült ellazulni. Sajnos az életemben nem jutok el ideáig az elengedésig szinte soha, ezért nagyon jó volt megtapasztalni, azóta többször visszanyúltam ehhez az élményhez."

 

Kedvezményes csomagár: 34.000 FTSzeptember 30-ig 27.200Ft


Természetesen a csomag ajánlatot egyedi igényeid szerint is másképp is össze lehet állítani és egyenként is igénybe lehet venni.

 

Neved *

Email cím *

Üzenet *

Az aktuális kód *

Aktuális kód: kb9pwt